Jansen Products

Als u tijd en geld wilt besparen en bovendien een onberispelijke hoogkwalitatieve en decoratieve binnenafwerking wenst, dan laten wij u graag kennis maken met onze prefab-elementen uit gipskarton: Dagkantelement DK-1 / TC-90 Gipskartonhoeken.

Uw voordelen

  • Snel en eenvoudig
  • Strakke afwerking
  • Minder kans op krimpscheuren
  • Geen bijkomend plamuurwerk
  • 60% tijdswinst!

Dagkantelement DK-1

Voor de perfecte en bovendien zeer snelle afwerking van dagkanten aan ramen heeft Jansen Building Products het gebrevetteerde dagkantelement DK-1 ontworpen. Voor deuropeningen is het element DK-2 beschikbaar.

Het dagkantelement DK-1 bestaat uit een op breedte gezaagde gispkartonplaat, waarbij in één  lengtezijde een pleisterprofiel is ingewerkt.

In productie wordt de gipskartonhoek voorzien van een licht schuine infrezing over de gehele lengte, waarin het pleisterprofiel verkleefd wordt.

De open voeg tussen het profiel en het gipskarton wordt fabrieksmatig voorzien van een elastisch blijvend voegmiddel.

Hoe wordt de dagkant geplaatst?


Voor meer technische info van dit product: download hier de brochure.

TC-90, de geprefabriceerde, stootvaste gipskartonhoek

De lijn van tijdsbesparende oplossingen trekt Jansen Products ook verder door met het Gipso-Plus element! Deze hoekvormige gipskartonplaten zijn perfect voor montage van binnen- en buitenhoeken.

De TC-90 is een geprefabriceerde gipskartonhoek waarin een staafvormig profiel is ingewerkt. Dit profiel zorgt ervoor dat de hoeken stootvast zijn.

In vergelijking met traditionele hoekafwerkingen zijn de Gipso-Plus elementen zeer snel en eenvoudig te plaatsen. U bespaart in het bouwproces voortaan niet enkel op werkuren maar verzekert zich ook van een perfecte afwerking met minder scheurrisico.

Voor meer technische info van dit product: download hier de brochure.